Lediga tjänster

MASKINFÖRARE vassklippning

Vi behöver förstärka företaget med ytterligare en maskinförare.
Arbetet kommer företrädesvis handla om vassklippning, muddring med mera med en amfibiegående maskin Truxor i södra Sverige. Arbetet utförs ofta självständigt så du behöver vara ansvarsfull och initiativrik. Ibland behöver du även själv kunna lösa mindre maskinreparationer. Arbetsuppgifterna kan variera och tidvis även innefatta anläggningsarbeten, köra dumper eller grävmaskin.
Du har maskinförarutbildning eller motsvarande och måste ha körkort med minst BE behörighet. 

Skriv ihop din ansökan med en presentation av dig själv och ange lönekrav.

Vid frågor kring tjänsten, ta kontakt med Ricky, 0451-74 88 01, Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Läs mer: Maskinförare
MILJÖKONSULT med inriktning vatten

Vi behöver förstärka med en konsult som kommer att arbeta med vattenverksamheter. Arbetet består i att upprätta olika former av ansökningar, underlag och utredningar som har med olika typer av vattenverksamheter att göra. Det kan vara anläggning av våtmarker, restaurering av vattendrag, tillståndsansökningar för vattenverksamhet, m.m. som kommer att vara det huvudsakliga arbetsområdet men med stor variation. Det mesta av arbetet sker från kontoret men viss del fältarbete kan förekomma. Du kommer att arbeta självständigt med stöd av oss andra vilket kräver att du kan planera och genomföra ditt arbete självständigt.

Kvalifikationer: du skall ha en akademisk utbildning som t.ex. ingenjör, biolog, miljövetenskap, agronom eller liknande. Du skall ha arbetat med ärenden kring vattenverksamhet. Anmälnings- och tillståndsärenden är den typ av ärende som du kommer att arbeta med och därför tror vi att du har god insikt i detta redan. Har du erfarenhet av utredningar kring vattenvårdande åtgärder, projektering av vattenvårdande åtgärder, rådgivning eller provtagning i vatten är det mycket positivt. Du måste ha körkort med B behörighet. 

Skriv ihop din ansökan med en presentation av dig själv och ange lönekrav.

Vid frågor kring tjänsten, ta kontakt med Tuve, 0451-74 88 02, Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Läs mer: Miljökonsult inriktning vatten